Alfa banku dokapitalizovala matična banka iz Grčke

Bez autora
Aug 11 2011

Grčka Alfa (Alpha) banka dokapitalizovala je sa 20 miliona evra Alfa banku u Srbiji. Odluka o povećanju učešća matične banke u akcionarskom kapitalu Alfa banke u Srbiji usvojena je 4. avgusta na sednici Skupštine akcionara te banke. Odlukom o dokapitalizaciji banke u Srbiji, grčka Alfa banka je pokazala svoju posvećenost jačanju pozicije u regionu, što je jedan od njenih strateških ciljeva. Povećanje kapitala će omogućiti Alfa banci da ponudi svojim klijentima veći broj usluga boljeg kvaliteta, a doprineće i jačanju domaće ekonomije.

Alfa banku dokapitalizovala matična banka iz GrčkeGrčka Alfa (Alpha) banka dokapitalizovala je sa 20 miliona evra Alfa banku u Srbiji, saopštila je danas ta banka.

Odluka o povećanju učešća matične banke u akcionarskom kapitalu Alfa banke u Srbiji usvojena je 4. avgusta na sednici Skupštine akcionara te banke.

Odlukom o dokapitalizaciji banke u Srbiji, grčka Alfa banka je pokazala svoju posvećenost jačanju pozicije u regionu, što je jedan od njenih strateških ciljeva, ističe se u saopštenju.

Dodaje se da će povećanje kapitala omogućiti Alfa banci da ponudi svojim klijentima veći broj usluga boljeg kvaliteta, a doprineće i jačanju domaće ekonomije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik